Hemen ARA
   Whatsapp
Bursa Vinç Kiralama
Buradasınız: Anasayfa / Blog
17 Kasım 2020, Salı
Bursa Vinç Kiralama
Ağırlık taşıma konusunda kişilere yardımcı olan, zor gibi gözüken bir takım taşımacılık işlerini profesyonel şekilde gerçekleştiren ağır makineli araçlara vinç adı verilmektedir.
Bursa Vinç Kiralama

Ağırlık taşıma konusunda kişilere yardımcı olan, zor gibi gözüken bir takım taşımacılık işlerini profesyonel şekilde gerçekleştiren ağır makineli araçlara vinç adı verilmektedir. Bu vinçler her ne kadar taşıma işlemlerine yardımcı olsa da çalışma prensipleri oldukça karışık gerçekleşmektedir. Ancak ağırlıkların taşınmasının yanında bir eşyayı başka bir yere taşımayı da vinçler gerçekleştirmektedir. Yani kısaca vinçler hem ağırlık taşıma da hem de eşyaları bir yerden başka bir yere nakletmede bir numara olarak gözlemlenmektedir. Çoğunlukla inşaat alanlarında, tersaneler de veya limanlarda sıklıkla karşılaşılan vinçler buralarda taşınması imkansız gibi görülen cisimler taşınmaktadır. Aday Vinç firması da kendi bünyesinde bulunan vinç çeşitlerini bu taşımacılıkta aktif olarak kullandırmaktadır. Vinçler genelde ihtiyaç duyulan kişiler tarafından kiralanmaktadır. Çünkü vinç satın alınması pek de tavsiye edilen bir durum değildir. Ayrıca firmalar da vince ihtiyaç duyduklarında satın almayı tercih etmezler. Hem maliyeti fazla olmakta hem de ihtiyaç duyulacak vinçler her zaman satın alınamamaktadır. Çünkü birden fazla vinç çeşidi bulunur. Bursa vinç hizmeti almak isteyen kişiler de Aday firmamızdan istedikleri gibi, istedikleri çeşitte vinç kiralaması yapabilirler.

Kiralaması Yapılabilen Vinç Çeşitleri

Her türlü taşımacılığa yardımcı olması açısından pek çok vinç çeşidi bulunmaktadır. Çünkü çalışma alanlarına göre veya taşınacak cisimlerin boyutuna göre farklı vinçler kullanılmaktadır. En klasik ve sıklıkla kullanılan vinç modeli de mobil vinçler olarak gözlenmektedir.

Paletli Vinçler: Bu tarz vinçler çoğunlukla toprağı yumuşak yerlerde kullanılmaktadır. Taş ocağı gibi mekanlarda sıklıkla rastlanılan paletli vinçlere normal yerlerde rastlanmamaktadır.
Sabit Vinçler: Bu tarz vinçlerde bir yerlere sabitlenerek kullanılmaktadır. Depolama konusunda da sıklıkla sabit vinçlere rastlanmaktadır. Tersanelerde, limanlarda, inşaat alanlarında sabit vinçler gözlemlenmektedir.
Kule Vinçler: 60 metreye kadar çıkabilecek olan vinçler genelde çok yüksek yerlere çıkabilmektedir. Bursa vinç olarak kullanılabilen bu tarz vinçlere de sıklıkla rastlanmaktadır.
Vinç Kiralamak Satın Almaya Göre Daha Avantajlıdır

Vinç kiralamanın satın almaya göre daha avantajlı olmasının bir sebebi de fiyat konusunda oldukça uygun olmasıdır. Çünkü herhangi bir çeşitte vince firmalar ihtiyaç duyabilmektedir. Her çeşitte vinçleri de satın almak mümkün olamayacağı için satın alma fiyatından daha uygun bir meblağa da kiralamak mümkündür. Bursa vinç kiralaması yapmak isteyen kişiler Aday firmasına başvurarak istedikleri gibi vinç kiralayabilir. Hem de vinçler her daim kiralandıkları için de bakımları düzenli olarak yapılmaktadır. Sorun çıkması engellenir.


Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın
bursa kiralık vinç